Whysheid.nl op Youngstartup.nl

Het is mogelijk om een bijdrage te leveren aan Youngstartup.nl door gastblog artikelen te schrijven. Zo heb ik dat ook gedaan met het artikel hieronder waarin ik in 5 stappen je leer een administratie op te zetten en je makkelijk zelf je aangifte omzetbelasting regelt (zodat het je enkele honderden euro’s per jaar bespaard).

Youngstartup.nl

Whysheid.nl verscheen op Youngstartup.nl met een gastblog geschreven door Pim Stigter zelf.

Check hier het hele artikel:

http://www.youngstartup.nl/blog/post/verplichte-kost-hoe-je-zelf-in-5-stappen-een-administratie-opzet-en-aangifte-omzetbelasting-regelt/

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.