VIP

Hey! en welkom op de VIP pagina van mijn website www.whysheid.nl. Waarschijnlijk heb je deze VIP pagina gevonden nadat wij elkaar persoonlijk hebben ontmoet. Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor mensen die ik persoonlijk de heb verstrekt. Voordat we het gaan hebben over het welkomst cadeau vertel ik je eerst graag kort iets meer over Whysheid.nl.

Introductie Whysheid.nl
Ik droom van een wereld waarbij iedereen volledig de vrijheid heeft om te doen wat hij/zij wilt, wanneer diegene dat wilt en waar iemand dat wilt. Bij (slim) ondernemen heb je zelf de regie in handen of je locatie onafhankelijk kunt werken, waaraan en wanneer je werkt en hoeveel je ermee verdient. Ook kun je met ondernemen veel problemen en uitdagingen aanpakken en zo een verschil maken. Het is daarom mijn missie om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken doormiddels van slim ondernemen. Daarom wil ik van Whysheid de beste informatie- en inspiratiebron te maken voor ondernemers en verschilmakers. Dit doe ik door mijn eigen ondernemersavonturen 100% transparant te delen en alle kennis over te dragen die ik heb over slimme en effectieve manieren voor (passief) geld verdienen.

Het welkomst cadeau
Het liefst help ik iedereen één op één, maar omdat ik verschillende projecten heb lopen en ook maar een mens ben, kan dat helaas gewoon niet. Daarom heb ik een aantal mensen geselecteerd die ik mijn visitekaartje met deze link om mijn meest waardevolle bezit aan hun cadeau te kunnen doen, namelijk mijn kennis en tijd beschikbaar stellen door hun te coachen.

Succesvol word je niet alleen. We hebben allemaal op een gegeven moment iemand nodig gehad die ons motiveert, inspireert of helpt om de benodigde kennis en ervaring op te doen om een stap verder te komen. Daarom krijg jij van mij gratis een driekwartier coaching op het gebied van ondernemen. Dit kan zowel real-life als via of skype of telefoon. Jij kan zelf bepalen wanneer je de afspraak maakt (mits het mijn agenda ook schikt) en wanneer je ondersteuning wilt. Dit kan gaan van marketing tot website development, tot ondernemersidee vinden, tot businessplan maken, investeerders vinden en nog veel meer… Wat jouw uitdaging ook is, ik help je er graag bij!

Je kan een afspraak maken door een e-mail te sturen naar pim@whysheid.nl met in de titel: Afspraak voor coaching. Schrijf kort in de e-mail wie je bent, wat je huidige situatie is, wat je droomt te bereiken en wat je grootste uitdaging daarbij is en waar je coaching voor wilt. Vergeet niet om je contactgegevens mee te sturen zodat ik een afspraak met je kan maken.

Exclusieve content en altijd up-to-date
Vul hieronder nu je naam en e-mail in en ontvang exclusieve content die je niet leest op de site, altijd up-to-date van nieuwe posts via de nieuwsbrief en je ontvangt gratis de Whysheid Toolgids:  7 Beste Tools voor Ondernemers.
[newsletter]

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *