succes

3 Geheimen Voor Meer Succes

Eric Thomas leiden een zwaar leven toen hij op een leeftijd van 16 jaar met school was gestopt en door zijn moeder het huis uit werd gekickt. Eric zwierf door de straten van Detroit en kwam zichzelf tegen. Op een dag besloot hij het roer om te gooien en met (veel) succes! Nu, jaren later heeft hij veel succes bereikt. Eris Thomas is niet alleen een beroemde spreker, maar ook een docent, auteur, dominee en heeft meer dan 20 jaar miljoenen mensen geïnspireerd met zijn persoonlijke verhaal en levenslessen. Eric heeft de kracht om mensen meer succesvol te laten zijn op alle facetten in hun leven door hun perspectief te bieden en het beste uit hun zelf te halen. Persoonlijk vind ik dit een van de meest motiverende video’s die er is.

When you want to succeed

As bad as you want to breathe…

Eric Thomas

Het Succes van Eric

Eric werd beroemd met zijn speech: ‘When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you’ll be successful!”. In deze speech heeft hij 3 levenslessen verwerkt die je helpen voor meer succes in je leven, of het nou voor geld, relatie of wat dan ook is. Het maakt niet uit of je wel of niet zijn speech al een keer eerder hebt gezien, kijk nu deze video! Je zal er geen spijt van hebben… 

Eric Thomas is te volgen via:
Etinspires.com
Facebook
Twitter
Youtube
SoundCloud

* Wat is de Maandelijkse Motivatie Video?

Elke eerste dag van de maand plaats ik een motiverende of inspirerende video van iemand anders die ondernemers helpt te stoppen met ‘bitchen’ en helpt om nu direct in actie te komen! Deze kick-ass video’s kunnen je net dat duwtje in de rug geven om het verschil te maken en meer succes te behalen. 

Wat vind je van deze video? Laat het weten in de comments!

 

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.