motivatie

Mijn vriend en collega blogger Michiel Roukens schreef al eens 5 redenen waarom snowboarders goede ondernemers zijn. Dat gaat volgens mij op voor alle action sport-helden.

Deze motiverende video gemaakt door Mateusz M is een goudmijn van inspiratie voor al degenen die op dit moment worstelen om hun grootheid te vinden. Om hun angsten onder ogen zien en volgen hun dromen.

De boodschap in deze video is voor degenen die momenteel worstelen en geconfronteerd worden met tegenslag en is een goede herinnering voor wat we kunnen bereiken als we gewoon doorzetten op de momenten als het allemaal even tegen lijkt te zitten.

Geef nooit op, ‘get hooked’ door deze inspirerende video, ga je doelen achterna en verwezenlijk die droom!

Heeft deze motivatie video je geïnspireerd? Deel deze video dan via een like, tweet of schrijf een reactie onder in de comments.

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.