Wil je vandaag wat serieuze shit gedaan krijgen?! Heb je nu een wanhopige behoefte aan motivatie? Dan is dit de shit die je nodig hebt! Dit is dé Maandelijkse Motivatie Video die we elke eerste dag van de maand posten en helpt jou om te stoppen met ‘bitchen’ en meteen in actie te komen!

Gary Vaynerchuk is de oprichter van WineLibrary.com, is mede-oprichter en CEO van een zeer succesvol social media brand consulting agentschap en is een van de meest invloedrijkste investeerders in de tech-industrie. Hij heeft de site Wine Library gebruikt om z’n winkel te groeien van een $ 3.000.000 bedrijf naar een $ 45.000.000 bedrijf. Deze zeer gedreven man met aanstekelijk enthousiasme heeft de wereldbekende motivatie-presentatie gegeven tijdens het evenement WEB 2.0 en is te zien in onze eerste Maandelijkse Motivatie Video hieronder. Ga goed zitten, hou je vast en geniet!

Je kan twee dingen doen. Of je blijft lekker uitstellen wat je moet doen en gaat nog meer internet consumeren of je staat direct op en komt meteen in actie! Let’s Do This!!!

Foto: IT.com.mk Macedonian IT portal

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.