meer omzet genereren

* Update: Uitslag prijsvraag!

Het goede antwoord was natuurlijk Stand By Me en dit goede antwoord is gegeven door Boudewijn onderin de comments. Boudewijn ontvant zo spoedig mogelijk het boekhoudpakket van mijnjohan.nl ter waarde van € 39,95! Boudewijn, van harte gefeliciteerd met het winnen van deze Whysheid prijsvraag!

———————————————————————————————————————-

Meer omzet genereren? Je omzet verdubbelen in één maand doe je zo!

Heb je al je eerste (passieve) inkomen verdient met je (online) onderneming? En wil je nu meer omzet genereren? Dan is deze podcast voor jou!

In deze eerste aflevering verteld Michiel Roukens hoe hij in één maand tijd zijn omzet heeft verdubbeld en meer dan € 1.000,- winst heeft gemaakt met zijn digitale product! In circa 50 minuten vraag ik hem de oren van het lijf en deelt hij alle ins en outs over hoe hij dit heeft geflikt.

Luister dus nu de podcast en leer hoe je zelf meer omzet kunt genereren.

Tip! Luister helemaal tot aan het eind voor een vette prijsvraag!

Meer omzet genereren? Je omzet verdubbelen in één maand doe je zo! | Whysheid Podcast #1

Meer omzet en meer winstShow notes:

Gratis online HTML & CSS leren (beste site!)
In 5 minuten aangifte omzetbelasting doen (het meest succesvolle blog artikel van Michiel)
Boekhouden met Johan (Michiel’s Product)
Hier nog 16 tips voor meer omzet genereren

Let op! Whysheid.nl lezer krijgen exclusier 10% korting!
Kortingscode: pim@whysheid.nl

Prijsvraag: WIN een boekhoudpakket van MijnJohan.nl ter waarde van €39,95!

De prijs vraag:
Welk liedje speelt Michiel op zijn Ukulele hier in de eerste Whysheid.nl podcast?

Hoe werkt het?
Laat het antwoord op deze prijsvraag weten in de comments hieronder (met een werkend e-mailadres) en en geef dit artikel een like.

De prijswinnaar word willekeurig uitgekozen door Pim zelf en zal worden bekend gemaakt op 21 december 2015. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Over Michiel Roukens

Ukulele Michiel

”Drie jaar lang leefde Michiel als een koning in de Oostenrijkse, Franse, Zwitserse en Italiaanse bergen. Elke dag snowboarden, nieuwe dingen ontdekken en avonturen beleven met vrienden. Wat een leven!

Dit leven had wel een prijs, namelijk; Wonen in een kamertje van 3 x 2 met een hospita, het grootste gedeelte van de week lesgeven en elke zomer weer op zoek naar een nieuw vakantiebaantje voor een paar euro per uur.

Na drie jaar werd de prijs hem te hoog en ging hij op zoek naar een andere manier dit leven te leiden.
Snel ontdekte hij dat een studie en een doorsnee baan hier niet voor ging zorgen : hoe kun je elke dag je dromen beleven terwijl je 40 uur voor een ander werkt?

Het blog van Michiel is gewijd aan een nieuwe reis, op zoek naar het echte leven van een koning, met een paleis op elke mooie plek en genoeg goud in de kluis om op zijn acht toekomstige kinderen minstens drie keer per jaar nieuwe schoenen te kunnen geven…”

Bron: MichielRoukens.wordpress.com

Gaat dit je helpen meer omzet genereren? Laat het me weten in de comments hieronder!

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.