Pim en Rosan in Thailand op Koh Tao

Terwijl ik dit schrijf zit ik geïnspireerd terug in het vliegtuig vanaf Bangkok met een overstap op Abu Dhabi op 57 minuten voor Schiphol. Het is een lange tijd geleden dat ik wat heb gepost op Whysheid.nl en ik moet zeggen, ik heb het gemist. En nu op dit moment besef ik mij meer dan ooit hoe belangrijk Whysheid eigenlijk voor mij is, en ik leg je zo uit waarom.

Mijn bekentenis

De reden dat ik lang niks heb gepost op Whysheid is om tientallen redenen, maar het komt er op neer dat ik tijdelijk andere dingen een hoge prioriteit heb gegeven. Het komt allemaal neer op het maken van keuzes.

Sinds 9 maanden heb ik een nieuwe baan waar ik veel van mijn tijd en energie in heb gestopt. Daarbij hebben mijn vriendin en ik ook net ons eerste huis gekocht (jeej! :D) en dat is ook een hobby op zich kan ik je vertellen. Maar de grootste reden dat ik zolang niks aan Whysheid heb gedaan is eerlijk gezegd omdat ik mij schaam. Ik schaam mij dat het mij (nog steeds) niet is gelukt om voor de Let’s Do This Challenge een online onderneming op te zetten vanaf scratch. 🙁

Pim Stigter Ask Pat geïnspireerd

Als je wilt luisteren naar mijn Ask Pat episode ga dan naar: https://soundcloud.com/askpat/how-do-i-interact-with-people-on-my-sales-page Pat Flynn heeft mij natuurlijk altijd enorm geïnspireerd.

Zo dat is eruit, mijn bekentenis.. Ja ik heb een product gemaakt, salespage gemaakt en Facebook-ads gekocht, maar nog geen sale gemaakt. En dat terwijl ik mijn idee nog wel had gevalideerd met een experiment die je HIER kan nalezen hoe ik binnen 8 uur mijn eerste 9 betalende klanten kreeg zonder website product of wat dan ook. In mijn spaarzame vrije tijd heb ik heel veel moeite gestopt in het oplossen van allerlei technische problemen waar ik tegen aanliep om dit te realiseren. Daarbij bleek dat ook het maken van een goede salespage iets is wat ik zwaar had onderschat.

Zo, dat is eruit. Dat lucht op…

Geïnspireerd

Ik ben nog steeds vastberaden om dit experiment succesvol uiteindelijk nu succesvol te voltooien en online passief geld te verdienen door anderen waarde te bieden en ik weet zeker dat het gaat lukken. Als het me uiteindelijk is gelukt zal ik alles uitgebreid bespreken en delen hierop Whysheid zodat jij het 10x sneller na kan doen! Maar tot die tijd zal ik nog veel tijd besteden aan het realiseren van deze droom want ik kan er wel over vertellen, maar ik heb liever eerst resultaten.

Daarbij wil ik ondertussen ook weer meer aandacht geven aan Whysheid.nl want terwijl ik vrijwel niks aan Whysheid deed is het bezoekers aantal de helft groter geworden en ook dat heeft mij enorm geïnspireerd en gemotiveerd om door te knallen en harder dan ooit! In 3 maanden tijd is Google en jullie mijn content steeds meer gaan waarderen en vaker gaan delen, dus ook al deed ik niks bleef de site groeien dus tijd om extra gas bij te geven.

Na een intens hoogseizoen bij de ANWB en een hoogseizoen bij mijn huidige fulltime baan heb ik nu mijn batterijtje heerlijk opgeladen door 2,5 week rond te reizen in Thailand samen met mijn vriendin. Dit is overigens het lievelingsland van vele succesvolle internet ondernemers en niet voor niks.

Het was fantastisch om zoveel tijd bij mijn vriendin te zijn, samen veel avonturen te beleven, een nieuwe cultuur en taal leren en veel te relaxen en eten. Maar wat ik nog het allermooist vind is alle fantastische mensen die wij op deze reis hebben ontmoet en dat heeft mij nog wel het meest geïnspireerd! Mijn hele leven heb ik al veel gereisd, maar na deze reis besef ik mij meer dan ooit hoe goed ik het eigenlijk heb en hoeveel ik via Whysheid en andere manieren mensen kan helpen en hoe fijn dat zou zijn. Zoveel fijne mensen die echt andere mensen helpen vanuit hun hart heeft mij meer dan ooit geïnspireerd om Whysheid naar een volgend niveau te brengen en heb frisse nieuwe ideeën en energie om dat te gaan realiseren.

Stay tuned.

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn