Waarom zijn sommigen mensen succesvoller dan anderen? Heb je wel eens een goed idee gehad en het lukte maar niet om het tot een succes te brengen, ongeacht wat je ook deed? Met deze makkelijke methode leer je wat het verschil maakt tussen falen en successen behalen. Gebruik deze manier die ook door de pro’s wordt gebruikt en zorg dat je jouw goede voornemens en beoogde doelen van het jaar 2014 behaald. Start nu meteen met het behalen van resultaten like a boss!

DOWNLOAD GRATIS DE TOOL MET DE ALLER-PRODUCTIEFSTE METHODE VOOR SUCCESVOLLE ONDERNEMERS: 

pdf
Download

de-aller-productiefste-methode 1.0

De aller-productiefste methode.
Version : 1.0 
Size : 204.57 ko
Hits : 614
Date added : 2014-01-10 18:05:59

Laat weten in de comments welke tools en strategieën jij gebruikt om doelen te behalen of tips en tricks die je van anderen hebt zien doen.

Foto frontpage: Peter Gorges

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn 

Vind je het leuk wat je hebt gelezen en wil je passief geld verdienen?

Pim StigterZo ja, vul dan je e-mailadres in en krijg voortaan nieuwe blogposts via e-mail. Je ontvangt meteen gratis tips en strategieën over passief geld verdienen en de Whysheid Toolgids met: 'De 7 Beste Tools voor Online Ondernemers'. Begin nu, vul hieronder je e-mailadres in en druk op de oranje knop.