Iedereen heeft het tegenwoordig over cryptocurrency.

Het enige dat ik hoor is:

“bla bla Bitcoin”….

“jadi jadi jada Etherium”…

Zelfs mijn moeder heeft het er over. 🙂

Steeds meer mensen vragen mij wat ik doe in Bitcoin, alt coins en cryptocurrency. Twee jaar geleden ben ik begonnen met het kopen en verkopen van Bitcoins en Litecoins. Sinds 5 maanden ben ik mij er echt in aan het verdiepen en heb in die periode +300% winst gecreëerd. Hoe ik dat precies heb gedaan en hoe ik mijn winst weer herinvesteer (in BitConnect) leg ik uit in deze video.

Let op, investeer nooit meer dan je kan missen en dit is geen financieel advies. Ik deel simpelweg mijn ervaringen omdat ik het leuk vind.

Hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency (BitConnect) en mijn strategie voor 2018!

Wat vond je van deze video en van BitConnect?

Wil je ook beginnen met Bitconnect?

Koop snel en makkelijk je Bitcoins hier:  https://www.coinbase.com/join/528a9b2d850e31700d00010b
NOTE: Zodra je via deze link $100 (€83) aan digitale valuta of meer koopt of verkoopt, ontvang je allebei $10 (€8) gratis bitcoin!

Begin met Bitconnect uitlenen hier:   https://bitconnect.co/?ref=PimStigter

SUBSCRIBE voor mijn YouTube kanaal voor meer van dit soort videos: https://www.youtube.com/channel/UCcVlKMRSTTAqqvDysw5EGoA

**DISCLAIMER**:
Ik ben geen financieel adviseur en ik geef geen financieel advies. Ik deel mijn mening op basis van speculatie. Je kan mijn mening niet als financieel advies beschouwen. Je moet altijd zelf goed onderzoek verrichten voordat je een investering doet. Je moet ook de risico’s van beleggen begrijpen. Dit is allemaal beleggen op speculatieve basis.

Pim Stigter reisde de wereld over als pro snowboarder en woont nu samen met zijn vriendin in Scheveningen waar hij Whysheid.nl heeft opgericht.

Pim is gepassioneerd (online) marketeer, houdt van ondernemen, lifestyle design en passief geld verdienen. Hij helpt mensen hun dromen verwezenlijken door middel van ondernemen.

Het liefst houdt hij zich bezig met het tot leven brengen van ondernemersideeën.

Whysheid.nl is de beste bron voor passief geld verdienen en slim ondernemen.

Je vind hier de best-practices, case study’s, stools, strategiën, het laatste nieuws over SEO/marketing/growth hacking/etc. en je ontmoet hier gelijkgestemde mensen die passief geld verdienen en doen wat ze leuk vinden.

Voeg Pim op Twitter toe | of stuur hem een e-mail

Facebook Twitter LinkedIn